Thursday, November 1, 2012

Eten & drinken in Barcelona


Voedsel

Voedsel terminologie in dit gedeelte wordt gegeven in het Catalaans/Castiliaans of Catalaans alleen, behalve in de enkele gevallen waar de Castiliaanse term wordt gebruikt in beide talen. Het idee is om na te denken wat bent u waarschijnlijk te zien en te horen in de straten van Barcelona, en niet om af te dalen in de duistere diepten van taalkundige polemiek.

Wanneer te eten in Barcelona

U mag niet in Barcelona aankomen met jet-lag, maar uw buik zal snel denken dat het alle bekende tijdzones heeft verlaten.

Ontbijt (esmorzar/desayuno) is over het algemeen een no-nonsense affaire, genomen in een bar op weg naar het werk. Lunch (dinar/comida) is eigenlijk vanaf 2 uur tot 4 uur en is de belangrijkste maaltijd van de dag. Geen lokale zou overwegen kauwen in diner (sopar/cena) vóór 9 pm. Dat gezegd hebbende, hoewel restaurants de neiging te blijven open tot 1 uur of zo, de meeste keukens dicht door 11.30 pm.

READ MORE:

No comments:

Post a Comment

Thanks for checking out my blog

At http://barcelona.thetylergroup.org/, we support and inspire the partners of bodies who have been given an expat mission.