Monday, October 15, 2012

BARCELONA MONUMENTEN

Waar u in Barcelona wandelen, zult u worden begroet door iets interessants. Heel vaak de beste vondsten zijn per ongeluk, maar als u wilt zien van de meest bekende monumenten moet u meer dan een lang weekend in Barcelona. Is Gaudí fantastische Pedrera huis monument die je rondlopen kunt, verbazen over de onmogelijk natuurkunde en organische ontwerpen met modernista invloeden. Ter gelegenheid van de ontdekking van Amerika, staat het monument van Colombus kolom trots aan Barcelona zeekant, wijst naar Amerika.
Er zijn een aantal gebouwen en monumenten met een meer moderne smaak in Barcelona. Torre Agbar, Barcelona’s antwoord op de augurk in Londen staat veelkleurige, een product van plezier ontwerpen en geïnspireerd door fonteinen water. Een andere toren, de Torre Collserola werd gebouwd voor het verzenden van overbrengingen voor de Olympische spelen in Barcelona en werd ontworpen door Norman Foster van Britse roem.
Dus, heb je camera klaar als u Barcelona beroemde monumenten bezoeken zoals er genoeg is te zien en verrassingen wachten om elke hoek. Hieronder zijn dat slechts enkele van de Tyler groep Barcelona beste gespot op deze prachtige plek


READ FULL ARTICLE

No comments:

Post a Comment

Thanks for checking out my blog

At http://barcelona.thetylergroup.org/, we support and inspire the partners of bodies who have been given an expat mission.