Saturday, October 20, 2012

Top Bars & Pubs in Barcelona



Er zijn tal van Engelse en Ierse pubs (allemaal met de beste Guinness in de stad), en meestal Engels sprekende bar personeel. Elke bar heeft zijn eigen bijzondere sfeer en vaak ook aanbiedingen quiz nachten, taal uitwisseling en live optredens. De Ierse en internationale pubs alle Toon live sport op grote tv’s. Er is altijd een onovertroffen sfeer op een Barça wedstrijd nacht, zowel in de internationale bars en Catalaanse bars.

Veel bars en pubs hebben een terras, waar dranken meestal een toeslag zal dragen. Hoewel enkele bars betaling over het bestellen, meeste bars laat afrekenen ’til het einde. Houd dit in gedachten wanneer het krijgen van de rondes in en zorg ervoor dat u houden graaf van wat uw tabel heeft besteld. Bars hebben gekend om te “per ongeluk” kosten voor extra dranken, vooral als je een buitenlander bent en al een paar hebben. Kantelen is zeer gewaardeerd, maar niet verwacht.

MORE INFORMATION:

No comments:

Post a Comment

Thanks for checking out my blog

At http://barcelona.thetylergroup.org/, we support and inspire the partners of bodies who have been given an expat mission.