Wednesday, October 24, 2012

Reisbureaus in Barcelona


Zoals elk reisbureau brochure u verzekeren zal, is Barcelona een zeer levendige en diverse stad. De vele historische en culturele tijdperken en de personen die hebben bijgedragen aan deze bewegingen hebben gemaakt een diepe impact. Er zijn het oude Romeinse overblijfselen en ondergrondse delen van de stad, modernistische architectuur en kunst en de meer recente ontwikkelingen sinds de Olympische spelen van 1992, te noemen maar een paar van de meest opvallende kenmerken van de stad.

Hoewel er geen tekort aan gids boeken en kaarten van Barcelona, kan een rondleiding worden een geweldige manier om enkele van de bezienswaardigheden en de eigenaardigheden van de stad te ontdekken, terwijl leren over hun geschiedenis. De rondleidingen op aanbieding variëren van cyclus en skaten tours tot wandeltochten gespecialiseerd in architectuur, kunst, en gastronomische tours, en veel meer.

READ MORE:

No comments:

Post a Comment

Thanks for checking out my blog

At http://barcelona.thetylergroup.org/, we support and inspire the partners of bodies who have been given an expat mission.