Monday, October 22, 2012

Huren van een auto in Barcelona
Zoek te huren of huren van een auto in Barcelona? Lees op amigos. Terwijl u een auto niet nodig voor het krijgen van rond de kern van de stad (het is veel praktischer om te lopen, gebruik van het openbaar vervoerssysteem, of een fiets te huren!), voor het krijgen van buiten de stad je zult vinden de vrijheid van vier wielen een welkom bondgenoot. Er zijn tonnen van geweldige dag reizen van Barcelona en de Fractie van de Tyler die Barcelona beveelt een auto huren en het verkennen van sommige van de andere hotspots in Catalonië en de nabijgelegen delen van Spanje.

Te huur een auto Barcelona, of elders in Spanje, er zijn de volgende voorschriften: u zult een rijbewijs met 3 jaar ervaring, plus uw paspoort (niet-Eu-burgers) of geldige vorm van foto-ID (Eu-burgers). Verhuur bedrijven zal vragen om een storting dus breng uw credit card. Daarna vullen haar en je bent klaar voor de weg…

READ MORE:

No comments:

Post a Comment

Thanks for checking out my blog

At http://barcelona.thetylergroup.org/, we support and inspire the partners of bodies who have been given an expat mission.